Sortbrogede

Kontorassistent
Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM) søger en deltidskontorassistent med tiltrædelse efter aftale. Vi har kontor tæt på motorvejen nær ved Fredericia.
LDM er en forening for mælkeproducenter, og det ledige job er placeret i foreningens sekretariat. LDM udgiver foreningens magasin hver anden måned samt en ugentlig informationsmail, og vi øver derudover politisk og faglig indflydelse mange forskellige steder for at opnå de bedste vilkår for danske mælkeproducenter.

Vi tilbyder et alsidigt job på 25-30 timer ugentligt, hvor mange forskellige opgaver løses selvstændigt og i samarbejde med kolleger. Arbejdet vil bestå i korrekturlæsning af artikler, koordinering af annoncemodtagelse og udsendelse af ordrebekræftelser, telefonpasning, medlemsregistrering, opdatering af foreningens hjemmeside og Facebook, tilrettelæggelse af rejser og møder, udsendelse af medlemsinformation m.m.
Arbejdet udføres på kontoret, hvor de forskelligartede opgaver betyder, at arbejdsdagen aldrig bliver ensformig. Vi beskæftiger os med forhold, som påvirker danske mælkeproducenter og deres vilkår. Aktuelle politiske udmeldinger, love og regler influerer derfor på de aktuelle arbejdsopgaver. Det kan være, at har du erfaring fra en landbrugsvirksomhed eller -organisation, men det er ikke et krav.

Vi forventer, at du
• har en baggrund som bachelor, cand.ling.merc. eller andet med god sprogforståelse.
• trives med administrative opgaver. Måske har du erfaring fra arbejde som kontorassistent.
• har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, men gerne andre fremmedsprog
• er rutineret bruger af Office-pakken, og har du erfaring med hjemmesideopdatering og Facebook, er det også et plus.
• er systematisk og engageret og kan holde flere bolde i luften uden at miste overblikket
• har humoristisk sans og kan smile i en telefon

Vi er tre medarbejdere i LDM, som deler kontor, frokoststue og personaleforening med 20 ligesindede, både akademikere, salgsmedarbejdere og assistenter, yngre og ældre i ligelig fordeling.
Du kan læse mere om os og om forenings arbejde på: www.maelkeproducenter.dk

Send din ansøgning med CV og gerne med angivelse af ønsket ugentligt timetal snarest og senest den 24. april til: Christen Sievertsen, Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter, cs@maelkeproducenter.dk